Αντλία Μεταγγίσεων NOVAX 20M 0.5hp/2850rpm ROVER


  • Κατασκευαστής: ROVER
  • Κωδικός Προϊόντος: 25016
  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα | Διαθέσιμο για άμεση παράδοση

  • 115,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ 24%: 92,74€

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

Η ROVER NOVAX είναι ημιεπαγγελματική αντλία υγρού, δακτυλίου αυτόματης αναρρόφησης με πτερωτή γεωμετρίας αστεριού, εξοπλισμένη με διπλή φορά περιστροφής σύμφωνα με τα στάνταρ. Με κινητήρα υψηλής απόδοσης που έχει υπολογιστεί να λειτουργεί σε συνεχή λειτουργία. 
Η ιδιαίτερη υδραυλική γεωμετρία επιτρέπει στην αντλία να λειτουργεί ακόμη και με την παρουσία φυσαλίδων αέρα στο υγρό αναρρόφησης. 
Είναι κατασκευασμένο με την ειδική τεχνολογία NOVAX™, χάρη στην οποία όλες οι επιφάνειες υφίστανται ειδική επεξεργασία για προσωρινή επαφή με υγρά τροφίμων, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη αντοχή σε χημικά και φθορά. Η πιστοποίηση προϊόντος IMQ είναι η βεβαίωση ότι μια συσκευή, πριν διατεθεί στην αγορά, υποβλήθηκε από τρίτο διαπιστευμένο φορέα στους απαραίτητους ελέγχους για τη διαπίστωση της συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις των ευρωπαϊκών ή/και διεθνών οδηγιών.
 Η IMQ είναι ένας ανεξάρτητος φορέας από κάποιον που παράγει ή πουλά.
Είναι δυνατή η χρήση της αντλίας για τη μεταφορά οποιουδήποτε τύπου καθαρού υγρού κοινής χρήσης, το οποίο δεν πρέπει να είναι χημικά επιθετικό ή λειαντικό. 
Μερικά παραδείγματα: νερό, κρασί, γάλα, ξύδι, ελαιώδη διαλύματα χαμηλού ιξώδους, ουδέτερα υγρά απορρυπαντικά, ντίζελ. 
Το ιξώδες του υγρού δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερο από 4 cps για συνεχή παροχή με ελεύθερη ροή  και δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 20 cps για διακοπτόμενη παροχή με ελεύθερη ροή και παρουσία χειριστή για επιτήρηση.

 


Ετικέτες: Αντλία, Μεταγγίσεων, ROVER, NOVAX