Μποτάκι Ορειβατικό Λαδί Αδιάβροχο Grisport 12427


  • Κατασκευαστής: GRISPORT
  • Κωδικός Προϊόντος: 12427
  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα | Διαθέσιμο για άμεση παράδοση

  • 120,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ 24%: 96,77€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ορειβατικά μποτάκια από κορυφαίας ποιότητας δέρμα nabuck. Με μεμβράνη spotex, αδιάβροχα με διαπνοή.Με τεχνολογία Shock Absorb System για απορρόφηση κραδασμών και σύστημα φρεναρίσματος-ασφάλισης στα κορδόνια που εξασφαλίζει καλύτερο κράτημα, ιδίως σε καταβάσεις. Έχουν ειδικό σχεδιασμό στο πίσω μέρος για την ανακούφιση του αχίλλειου τένοντα (Anti-tendonitis relief).

Η σόλα ACTIVE αποτελείται από 5 διαφορετικά επίπεδα.

Χρώμα Λαδί.

 

Ενισχυμένη αδιάβροχη μεμβράνη Spotex, πρώτης ποιότητος δέρμα nabuk,Ειδικός σχεδιασμός ώστε το σώμα να διατηρεί σωστή θέση του τόσο στο περπάτημα όσο και στην όρθια στάση. Η σόλα του δε γλιστράει ακόμη και στα πιο ολισθηρά εδάφη, Πιο συγκεκριμένα, η σόλα ACTIVE αποτελείται από 5 διαφορετικά επίπεδα, έχει μικρά ελαστικά ελατήρια που κάνουν μασάζ στο πόδι, επιπλέον αφρώδες υλικό με μικροαεροφουσκες για πλήρη απορρόφηση των κραδασμών, πάνω από αυτά υπάρχουν διάτρητοι πάτοι ενεργού άνθρακα για ανακύκλωση του αέρα ώστε να μην ιδρώνει και να μη μυρίζει το πόδι και τέλος το κάτω μέρος με double density PU,αντιστατικό, και με τεχνολογία total grip, που κάνει τη σόλα αντιολισθητική αλλά και ανθεκτική σε όλα τα εδάφη. Ιδανικό για οποιονδήποτε έχει πρόβλημα με μέση, γόνατα κλπ.

 

 

spotexΜε τη μεμβράνη Spotex η βροχή και το χιόνι δεν μπορούν να εισχωρήσουν εύκολα στο παπούτσι. Ο ιδρώτας αντίθετα οδηγείται στο εξωτερικό διαμέσων των χιλιάδων μικροπόρων της μεμβράνης. Έτσι λοιπόν τα πόδια σας θα παραμείνουν σίγουρα στεγνά και ζεστά άσχετα με το πόσο κρύο κάνει. H Spotex είναι μια πατέντα της Grisport. Τα δέρματα που χρησιμοποιούνται είναι πρώτης ποιότητας ώστε να εξασφαλίζουν τη μέγιστη αντοχή και άνεση για τα πόδια σας.

  logo_cordura26-300x111To ύφασμα Cordura είναι το στοιχείο κλειδί σε όλα τα επώ-νυμα και υψηλής ποιότητας ορειβατικά παπούτσια. Απίστευτη αντοχή και τεράστια αντίσταση σε σκισίματα και τρυ-πήματα, για πάρα πολλά χρόνια απροβλημάτιστης χρήσης

  bs-1 BS (Brake System): Είναι ένα σύστημα στα κορδόνια του παπουτσιού το οποίο φρενάρει το πόδι να μείνει στη θέση του σε απότομες καταβάσεις.  

supportsystem-1 Το Support System είναι ένα επαναστατικό σύστημα υπο-στήριξης για τη φτέρνα. Κλειδώνει ουσιαστικά τη φτέρνα στο παπούτσι ώστε το πόδι να έχει τη μέγιστη σταθερότητα ακόμα και στα πιο κακοτράχαλα εδάφη.

 

 sasystem-1 SAS (Shock Absorb System):είναι ένα σύστημα απορ-ρόφησης κραδασμών που λειτουργεί ως αερόσολα. Έτσι,προστατεύονται γόνατα και μέση και γενικά όλα τα σημεία του σώματος που δέχονται πιέσεις κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας, ορειβασίας κτλ., σε εδάφη βατά έως πολύ δύ-σβατα και ανώμαλα.

 

  antitenontitis-1 Anti-tendonitis relief: Είναι ένα ειδικόσύστημα που μειώνει την ένταση του τένο-ντα πάνω από την φτέρνα στο περπάτημα. 

 

malaka:Πολύ Μαλακό

 

elafri:Πολύ ελαφρύ

 

 

 

Ετικέτες: Ορειβατικό, Grisport