Αντλία Επιφάνειας Αυτόματης Αναρρόφησης ECO SERIES 3000/4 600W GARDENA


  • Κατασκευαστής: GARDENA
  • Κωδικός Προϊόντος: 09010-29
  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα | Διαθέσιμο για άμεση παράδοση

  • 82,50€
  • Χωρίς ΦΠΑ 24%: 66,53€

Η συμπαγής και ανθεκτική Αντλία Επιφανείας GARDENA 3000/4 είναι ένα βέλτιστο μοντέλο εκκίνησης και είναι σχεδιασμένο για χρήση σε διάφορες εργασίες άντλησης στον κήπο σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να ποτίσετε τα φυτά σας, να αυξήσετε την πίεση του νερού και να μεταφέρετε ή να αντλήσετε υπόγεια ύδατα, νερό βρύσης, βρόχινο νερού ή ακόμη και χλωριωμένο νερό πισίνας.

Η αντλία κήπου 3000/4 σας βοηθά να συνεχίσετε τις εργασίες σας στον κήπο εύκολα και αποτελεσματικά. Η άντληση νερού από το πηγάδι σας, τη δεξαμενή ή το βαρέλι βρόχινου νερού στους ψεκαστήρες σας δεν αποτελεί πρόβλημα. Αυτή η ελαφριά, ανθεκτική και συμπαγής ηλεκτρική αντλία είναι εύκολη στη χρήση, παρέχοντας υψηλή ισχύ αναρρόφησης με απόδοση υψηλής πίεσης. Είναι εύκολο να τη γεμίσετε και να την αδειάσετε χάρη στο επιπλέον άνοιγμα πλήρωσης καθώς και στη βίδα αποστράγγισης. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει την αποστράγγιση οποιουδήποτε υπολειπόμενου νερού και επομένως η αντλία σας προστατεύεται από κάθε πιθανή ζημιά από παγετό το χειμώνα. Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να μεταφέρετε την αντλία γύρω από τον κήπο σας χάρη στην εργονομικά σχεδιασμένη λαβή και το ελαφρύ σχεδιασμό. Επιπλέον, όταν τοποθετείτε την αντλία στο έδαφος, λειτουργεί σταθερά. Ο ενσωματωμένος διακόπτης τροφοδοσίας επιτρέπει τη βολική χρήση. Οι ανθεκτικοί οδηγοί βιδών από ορείχαλκο είναι ιδανικοί για σταθερές εγκαταστάσεις, ενώ δύο διπλοί προσαρμογείς G1" σάς επιτρέπουν την εύκολη σύνδεση με όλα τα εξαρτήματα της GARDENA, όπως οι σωλήνες αναρρόφησης και κήπου.

Η Αντλία Επιφανείας διατηρείται ασφαλής στη χρήση λόγω του διακόπτη θερμικής προστασίας που διακόπτει την υπερβολική φόρτιση του κινητήρα. Οι αντλίες GARDENA δεν είναι κατάλληλες για άντληση αλμυρού νερού, διαβρωτικές ή εύκολα εύφλεκτες ουσίες ή τρόφιμα.

ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ IPΧ4
ΒΑΡΟΣ 6.5 kg
ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ 0.8 hp
ΙΣΧΥΣ 600W
ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ 35 °C
ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΑΡΟΧΗ 3000 l/h
ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΙΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 3.5 bar
ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ 7 m
ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΑΝΟΜΕΤΡΙΚΟ 35 m
ΜΗΚΟΣ ΚΑΛΩΔΙΟΥ 1.5 m
ΣΠΕΙΡΩΜΑ Εισόδου 1" θηλ. Εξόδου 1" θηλ.
ΤΑΣΗ 220-230 V / 50 Hz
ΤΥΠΟΣ Αυτόματης Αναρρόφησης Ογκομετρική

Ετικέτες: Αντλία, επιφάνειας, αυτόματη, αναρρόφηση, GARDENA, ECO, SERIES, 3000/4, 600W